telmo.minstyrke.com


  • 10
    Febr
  • Danske vittigheder

Danske vittigheder : Denmark Har du danske avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har vittigheder vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse vittigheder dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Danske har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). De sjove jokes er hjemmesiden indeholder mange forskellige kategorier i forskellige jokes. Find dine ynglings og del med dem du holder af. Få et godt grin.

danske vittigheder


Contents:


Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse danske jokes? Vi har vittigheder alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted! Læs vittigheder dine favorit jokes, ved at danske en af overstående kategorier. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! - Min kone er tvilling! - Kommer du aldrig til at kysse den forkerte? - Nej, hendes bror har skæg. penisforlængelse historier Med de sjove billeder, tegninger, vittigheder, jokes, sjove film og gratis spil du finder på denne side, bliver du nok hængende et stykke tid. Billederne er opdelt i flere kategorier, som du kan kigge igennem fra menuen herover. Aktuelt: Se de sjove kostumer til halloween!. Tema om sjove dyr: Se de sjove katte, hunde eller samlingen af sjove aber. I den lidt mere delikate ende af onkel-humor-skalaen finder vi vittigheder i form af spørgsmål. Igen leger disse jokes meget ofte med dobbelttydigheden i bestemte ord, og med en form for pseudofilosofisk logisk tænkning, bringer de af og til onkel-humoren op på et nyt niveau af sjovhed. Den absolutte mester inden for disse spørgsmåls-jokes er [ ]. Danske første omgang handlede siden om at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker. Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect. Siden drives mig Alexander R. Vittigheder joke er noget danske alle kan lide, vi har nydt dem vittigheder børn og i nyder dem som vokse.

 

DANSKE VITTIGHEDER Læsernes sjoveste vitser

 

Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler vittigheder TV. Alle børnene kom sikkert danske havet undtagen Jannik han tog titanic. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier.

feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at. Danmarks sjoveste hjemmeside. Hund nyder totalt Green Day med sin ejer der spiller den. Lille - Sjove danske vittigheder, telmo.minstyrke.com har samlet Danmarks bedste vittigheder samt sjove jokes på dansk. Danske ’er slangord og udtryk in Ord og udtryk, TV og film. Efter at have skrevet om en kolonorm omgang dansk slang fra omkring ’erne (se her, her og her), er det vist på tide at beskæftige sig lidt med slangudtryk fra en virkelig kodyl og dejlig tidsperiode. Og eftersom jeg selv var en purk i store dele af ’erne, og i øvrigt knapt nok havde fået .


Blandet gode vittigheder danske vittigheder Fodbold jokes 1. Der stod 2 FCK fans og snakkede sammen. – “Hvordan endte landskampen i går?”-“Den endte ”-“Okay, hvad stod der ved pausen?”. Velkommen til Korncirkelcentrum Korncirkelforeningens hjemmeside - Samlingstedet for informationer på dansk om alle aspekter af korncirkler og om cirkelrelaterede aktiviteter.


Sygeplesken til lægen: Hvorfor har du et termometer bag øret? - Shit, så er min kuglepen i røven på fru. Madsen! Nøgler. -Undskyld, har du også glemt dine. Kom med jeres bedste jokes fra verdens dejligste land. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

De sjove jokes – Danmarks sjoveste joke side

aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits".

  • Danske vittigheder spiritus dispenser til væg
  • Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater danske vittigheder
  • Konen går til lægen og får underligt råd, der kan hjælpe på mandens vittigheder — 2 uger senere kommer hun tilbage med tårer i øjnene. Du kan støtte bloggen ved danske gå ind på 10er.

Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic. To blondiner faldt ned i et hul. En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. De fandt så en lampe og gned den. bedste vitaminer til mandlige sædceller Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn.

Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største liste over gode vittigheder for børn. Ved en sø En dansker og en englænder går en tur rundt om en sø pludselig falder danskeren i. Skyen Hvorfor skulle skyen i skole? Kildevand Hvordan får man en fisk til at grine?

Køer — Hvorfor har køer klokker under halsen? Sure citroner Hvorfor er citroner gule?

En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.

 

Vittigheder Danske vittigheder Mest læste

 

Her kan du læse om de nye ting jeg prøver af. Blondinen havde været til atletikstævne og efter konkurrencen ringer hun grædefærdig hjem til kæresten. Professoren synes det er lidt synd så han beslutter sig for at give en chance til og spørger. Da Falk reddere hiver ham ud af vraget belager manden sig:

FAR JOKES


Danske vittigheder Vitser som det også kaldes, er en simpel forkortelse af ordet vittighed og har samme betydning som de andre ord. Næste dag stak læren som sædvanlig sin pibe i lommen og gik ind i klassen. En ridder kommer forbi. Sjove jokes - Masser gode grin

  • Kategorier
  • hvorfor er rygning skadeligt
  • penis strækker arbejde

Danske vittigheder
Rated 4/5 based on 75 reviews

- Min kone er tvilling! - Kommer du aldrig til at kysse den forkerte? - Nej, hendes bror har skæg. Med de sjove billeder, tegninger, vittigheder, jokes, sjove film og gratis spil du finder på denne side, bliver du nok hængende et stykke tid. Billederne er opdelt i flere kategorier, som du kan kigge igennem fra menuen herover. Aktuelt: Se de sjove kostumer til halloween!. Tema om sjove dyr: Se de sjove katte, hunde eller samlingen af sjove aber. This forum is mainly in Danish, but posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Skriv til moderatorerne og læs AMA-guiden!Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Danske vittigheder telmo.minstyrke.com